ГоловнаНовини ЖКГТранспортЄС виділить Києву гроші на ремонт моста Метро

ЄС виділить Києву гроші на ремонт моста Метро

Мер Києва Володимир Кличко підписав Меморандум з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку стосовно центрального інфраструктурного проекту столиці

Мер Києва Володимир Кличко підписав Меморандум з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку стосовно центрального інфраструктурного проекту столиці.

Як Strou.net повідомили в прес-службі Київської МДА з посиланням на заяву мера В.Кличко, згідно з підписаним документом, місто зможе оновити парк КП «Київпастранс» та КП «Київметрополітен» новим складом громадського транспорту (автобуси, тролейбуси і вагони метро. Крім того, Київ реконструює трамвайну лінію і зупинки «Контрактова площа».

Але головний проект, який вдасться реалізувати за рахунок фінансування ЄБРР, - капітальний ремонт мосту Метро, ​​який сьогодні визнаний фахівцями в передаварійному стані. Всі чотири проекти будуть реалізовані протягом двох найближчих років. Днями Кредитний комітет Євробанк затвердив загальну вартість позики - 320 мільйонів євро.

Після підписання кредитних угод адміністрація оголосить тендерні процедури. В.Кличко також зазначив, що ще одним важливим проектом співпраці з Євробанком стане модернізація системи централізованого теплопостачання Києва. Позика КП «Київтеплоенерго» на цю задачу складе близько 140 мільйонів євро під гарантію Київської міськради.

 

 
Коментарі (0)