ГоловнаНовини ЖКГТранспортЕскалатори столичної підземки ідуть на ремонт

Ескалатори столичної підземки ідуть на ремонт

Пасажирів столичної підземки попереджають про незручності. Впродовж літа почергово між станціями «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого» ремонтуватимуть ескалатори.

Протягом літа почергово відремонтують три ескалатора на пересадочному вузлі між станціями «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого» столичного метрополітену. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі підприємства.

«З 28 травня 2014 року на пересадочному вузлі між станціями «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого» розпочнеться плановий капітальний ремонт трьох ескалаторів. Ремонт ескалаторів проводитиметься почергово та триватиме до 22 серпня 2014 року» - йдеться у повідомленні.

Окрім цього зазначається, що продовжується ремонт ескалатора №1 станції «Майдан Незалежності» (вихід до Майдану Незалежності) та капітальний ремонт ескалатора №3 станції «Палац «Україна» Куренівсько-Червоноармійської лінії.

«Ремонті роботи триватимуть до 4 липня та до 27 червня поточного року відповідно» - наголошують у повідомленні.

КП «Київський метрополітен» перепрошує за тимчасові незручності та просить пасажирів при можливості користуватися іншими пересадочними вузлами.

 
Коментарі (0)