ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Ймовірно», що Україна та Росія не домовляться про укладення нового транзитного контракту - О.Зеркаль

«Ймовірно», що Україна та Росія не домовляться про укладення нового транзитного контракту - О.Зеркаль

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції розповіла про високу ймовірність того, що Україна та Росія не домовляться про укладання нового договору транзитного контракту
Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль розповіла про високу ймовірність того, що Україна та Росія не домовляться про укладання нового договору транзитного контракту. 
 
Про це заступник міністра розповіла в інтерв’ю Bloomberg.
 
"Поки Росія відкладає переговори щодо майбутнього контракту, похмурий сценарій газової кризи слід розглядати серйозно… Ось чому кожна європейська нація, включаючи Україну, збільшує запаси газу в сховищах", - розповіла Олена Зеркаль.
 
За словами заступника міністра закордонних справ, "дуже ймовірно", що Україна та Росія не домовляться про укладення нового транзитного контракту до 1 січня, коли закінчиться чинна угода. 
 

Це підтверджує скептицизм національної газової компанії щодо укладення угоди про постачання палива з Росії, найбільшого постачальника Європи, регіональним споживачам через головну транзитну країну. 

 
Коментарі (0)