ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКабмін хоче встановити граничний тариф для централізованого опалення

Кабмін хоче встановити граничний тариф для централізованого опалення

Кабінет міністрів хоче встановити граничний тариф для централізованого опалення. Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева.
Кабінет міністрів хоче встановити граничний тариф для централізованого опалення. Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, на селекторній нараду, присвяченому питанням тарифоутворення на тепло і гарячу воду для населення.
 
"Ми проведемо аналіз і встановимо граничні тариф для України. Якщо хтось думає, що за рахунок бюджетних коштів він буде покривати свою безгосподарність, то цей період теж закінчується", - сказав Андрій Рева.
 
За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, тариф на тепло залежить Не тільки від ціни на газ, але і від вартості виробництва, чіткого обліку споживання та заходів енергозбереження.
 
"Ціна на газ для теплопостачальних організацій - однакова. Але коли ми дивимося на тарифи на тепло, то у нас є різниця серйозна за вартістю тепла в одних місцях і в інших", - зазначив глава Кабміну.
 
Наприклад, 1 Гкал тепла в Івано-Франківську коштує 1312 грн, в Тернополі - 1249 грн, в Києві - 1317 грн, а в Луцьку вже - 1847 грн, в Кропивницького - 1852 грн, сказав прем'єр.
 
У минулому році на проекти з модернізації комунальних мереж і на підготовку до опалювального сезону 2018-2019 років було виділено 12,5 млрд грн, однак витрачено тільки 3 млрд грн.

Кожна господиня справжня чарівниця, коли вона готує їжу. Але кожна з них мріє про сучасну, комфортну, кухню. До вашої уваги кухні на замовлення у Львові. Ми зможемо втілити усі ваші бажання. Висока якість, приваблива ціна.

 
Коментарі (0)