ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін може відновити допомогу ФОПам на час карантину

Кабмін може відновити допомогу ФОПам на час карантину

Кабінет міністрів може відновити програми допомоги бізнесу, які діяли у 2020 році, зокрема й виплати фізичним особам-підприємцям по 8 тисяч гривень

 

Кабінет міністрів може відновити програми допомоги бізнесу, які діяли у 2020 році, зокрема й виплати фізичним особам-підприємцям по 8 тисяч гривень, однак це залежатиме від карантинних обмежень, які будуть запроваджені в Україні

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко під час всеукраїнського форуму "Україна 30", передає Depo.ua.

За його словами, уряд, зрозуміло, буде реагувати на складну епідеміологічну ситуацію, що склалася в країні.

"У нас є напрацьовані інструменти. Ми будемо діяти залежно від ситуації", – уточнив Петрашко.

Водночас він нагадав, що нині в Україні запроваждені окремі карантинні зони.

"Однак у нас всі програми, які були напрацьовані минулого року, можуть і будуть застосовані у разі, якщо такі розширення (карантинних, – ред.) обмежень триватимуть", – підсумував урядовець.

Отже, зі слів Петрашка можна припустити, що карантинні виплати ФОПам можуть повернути за умови запровадження в Україні так званого локдауну.

Нагадаємо, минулого року фізичні особи-підприємці та наймані працівники, діяльність яких постраждала від жорсткого карантину, мали змогу отримати від держави одноразову компенсацію у розмірі 8 тисяч гривень.

 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Березня 2021 p. 19:53
Враження таке, наче влада (у тому числі і закордонна) навмисно дає поширитись епідемії, задля того, щоб був привід прискорити інфляцію національних грошей.