ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін не ухвалив призначення нового члена НКРЕКП

Кабмін не ухвалив призначення нового члена НКРЕКП

Усі утрималися від призначення

 

Кабінет Міністрів України не ухвалив рішення про призначення нового члена Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та житлово-комунальних послуг (НКРЕКП), незважаючи на проведене голосування щодо двох запропонованих конкурсною комісією кандидатур на засіданні 4 серпня.

"Усі утрималися від призначення", - написала секретар конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів НКРЕКП Світлана Голікова на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів регулятора 13 липня передала на розгляд Кабінету Міністрів дві кандидатури на одну вакантну посаду члена НКРЕКП: екс-члена комісії Олександра Формагея і заступника директора її департаменту з регулювання відносин у нафтогазовій сфері Олександра Косянчука.

Конкурс оголошено відповідно до ст. 8 закону про НКРЕКП, одна з частин якої передбачає його оголошення за три місяці до закінчення терміну повноважень того чи того члена регулятора. Згідно з указом президента від 1 липня 2020 року про ротацію членів НКРЕКП, до 1 липня 2021 року ротація була застосована до члена комісії Оксани Кривенко.

 

 

 
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
07 Серпня 2021 p. 19:56
Раніше євро-реконструкції повідомляли, що гарячої води не буде з 19 липня до 2 серпня. Але сьогодні вже кінець 7 серпня, а гарячої води досі немає. Причому гаряча труба вже три тижні порожня, а це означає, що вона інтенсивно ржавіє у середині.