ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКабмін обрав нових членів НКРЕКП

Кабмін обрав нових членів НКРЕКП

Кабінет Міністрів розпорядився ввести до конкурсної комісії з відбору членів НКРЕКП трьох осіб

 

Кабінет Міністрів розпорядився ввести до конкурсної комісії з відбору членів НКРЕКП трьох осіб. Таким чином комісія повністю сформована у складі 5 осіб.

Про це пише нардеп Андрій Герус.

Юлія Підкоморна була заступницею міністра енергетики з 19 травня 2021 до 2 серпня 2023 року. До цього що вона вже працювала заступницею міністра у часи, коли Міненерго керував Ігор Насалик. У травні 2015 року вона очолила Управління забезпечення комунікацій і організаційної роботи Міненерго, пізніше виконувала обов’язки державного секретаря відомства, а у червні 2018 року стала заступницею міністра енергетики та вугільної промисловості України.

Сергій Єрмілов був міністром палива та енергетики в урядах Віктора Ющенка та Віктора Януковича. Він у 2001 році був прихильником об’єднання української та російської енергосистем.

Олексій Костромов у 2011-2026 роках працював у компаніях Групи ДТЕК. Займався приватним консультуванням у сфері енергетики, долучався як експерт до розробки законодавства у сфері паливно-енергетичного комплексу, зокрема, в адаптації нормативних актів до вимог ЄС.

 

 

 
Коментарі (0)