ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКабмін оплатить «комуналку» Верховної Ради «законними» грішми

Кабмін оплатить «комуналку» Верховної Ради «законними» грішми

Кабмін оплатить компослуги Верховної Ради на суму майже 7 млн грн. Оплата ЖКП Парламенту здійснюється за рахунок коштів, передбачених на законотворчу діяльність

Кабінет Міністрів прийняв рішення про перенаправлення коштів у сумі 6, 812 млн грн. на оплату комунальних послуг Верховної Ради, які передбачалися на законодавчу діяльність. Про це йдеться в тексті розпорядження №889-р, яке розміщене на офіційному сайті Верховної Ради України.

«Збільшення обсягу видатків споживання за програмою 0111020 «Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради України» на 6 млн 812,2 тис. грн (у тому числі комунальні послуги та енергоносії — 6 млн 812,2 тис. грн)», — йдеться в документі.

Такий перерозподіл став можливим шляхом зменшення обсягу видатків на «Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України» на 6 млн 812,2 тис. грн.

Міністерство фінансів тепер має погодити перепрофілювання фінансів із апаратом ВРУ і внести зміни до розпису державного бюджету.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, найкраще у січні–липні 2015 року за житлово-комунальні послуги розраховувалися у Сумській, Черкаській областях та у місті Києві. Найгірше – у Донецькій та Закарпатській.

 
Коментарі (0)