ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКабмін «підганяє» з будівництвом «стіни» на кордоні з РФ

Кабмін «підганяє» з будівництвом «стіни» на кордоні з РФ

Уряд вимагає від керівників облдержадміністрацій конкретних результатів зі зведення фортифікаційних споруд на державному кордоні.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вимагає від голів обласних державних адміністрацій завдань щодо зведення фортифікаційних споруд на українсько-російському державному кордоні. Про це він заявив 21 квітня на засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у форматі селекторної наради з керівниками ОДА, передаэ прес-служба уряду.

Арсеній Яценюк зазначив, що до 8-9 травня «безпосередньо шанси на пряме військове вторгнення є, але вони не надто високі». «Тому що Росія буде вичікувати, в тому числі й щодо остаточного рішення по санкціях, яке повинно бути в червні».
 
У той же час, «абсолютно правильно, що треба боротися з диверсійною роботою». За словами Прем’єра, сьогодні залишається надто висока загроза.
 
Відповідно до заяви пана Яценюка, одне з головних завдань, – це будівництво фортифікаційних споруд: «Це завдання обласним адміністраціям, яке Президент і уряд дали вже практично два місяці тому. Ми вимагаємо конкретних результатів».
 
«Друге – це оновлення і ремонт техніки та придбання нової техніки і озброєнь. Жодного дня зволікань. Ми повинні бути готові до всіх сценаріїв розвитку подій», - наголосив Арсеній Яценюк.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Маріуполі продовжують зведення захисних споруд навколо міста. Після завершення будівельних робіт, удосконалювати фортифікаційні об’єкти будуть бійці АТО.
 
Коментарі (0)