ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняКабмін почав прискорювати реформування «Нафтогазу»

Кабмін почав прискорювати реформування «Нафтогазу»

У Кабінеті міністрів України почала роботу робоча група з питань прискорення реформування ПАТ "НАК "Нафтогаз України".
У Кабінеті міністрів України почала роботу робоча група з питань прискорення реформування ПАТ "НАК "Нафтогаз України". Про це йдеться у повідомленні прес-служби віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона.
 
За інформацією прес-служби, вчора під головуванням віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона відбулося перше засідання робочої групи з питань прискорення реформування ПАТ "НАК "Нафтогаз України".
 
"Для більш ефективної роботи групи ми сформували дві підгрупи. Перша підгрупа протягом тижня має напрацювати відповідні рішення з актуалізації плану корпоративного управління і подати проект напрацювань до секретаріату Кабміну. Протягом тижня всі члени робочої групи мають ознайомитися з пропозиціями і підготуватися до обговорення на черговій зустрічі. Аналогічні завдання, тільки стосовно плану реформування, отримала друга підгрупа", - пояснив В.Кістіон.
 
За його словами, на наступному засіданні робочої групи пропозиції обох підгруп будуть обговорені і, за умови їх погодження, будуть визначені конкретні особи зі складу робочої групи, які відповідатимуть за виконання окремих пунктів планів.

У прес-службі також нагадали, що робочу групу з питань пришвидшення реформи НАК "Нафтогаз України" було створено на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана від 22 вересня 2016 року. До складу робочої групи увійшли віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон (голова групи), перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів, заступник міністра енергетики і вугільної промисловості Ігор Діденко, народний депутат Олександр Домбровський, представники профільних департаментів секретаріату Кабміну та Міністерств, ПАТ "НАК "Нафтогаз", та ПАТ "Укртрансгаз", представники міжнародних організацій. 

 
Коментарі (0)