ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКабмін подасть апеляцію на рішення суду про визнання незаконною постанови про ціну на газ

Кабмін подасть апеляцію на рішення суду про визнання незаконною постанови про ціну на газ

Кабінет міністрів України має намір оскаржити рішення Окружного адміністративного суду м.Києва про визнання недійсною постанову яким визначається порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.
Кабінет міністрів України має намір оскаржити рішення Окружного адміністративного суду м.Києва про визнання недійсною постанову уряду №315 від 27 квітня 2016 року, яким, зокрема, визначається порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.
 
"Кабінет міністрів буде подавати апеляцію і оскаржить це рішення в установленому порядку", - написав прес-секретар прем'єр-міністра України Василь Рябчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
 
У той же час, він звернув увагу на те, що рішенням суду, про який йде мова, скасовано постанову, яка вже втратила чинність.
 
"Оскаржене постанову Кабінету міністрів України від 27 квітня 2016 року №315 втратило чинність згідно з постановою Кабінету міністрів України від 19 жовтня 2018 року №867" Про затвердження положення про покладання спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення громадських інтересів в процесі функціонування ринку природного газу ", - додав Василь Рябчук.
 
Нагадаємо, Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши в судовому засіданні справу за позовом Юлії Тимошенко та ГО «Тарифна мобілізація» до Кабінету Міністрів України, визнав протиправним і недійсним постанову Кабінету Міністрів України №315 від 27.04.2016 року, яким, в тому числі, визначався порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

Розгляд даної справи проходило з 2016 року. Тривалий термін розгляду справи пов'язаний, зі зміною складу колегії суддів у зв'язку закінченням їх повноважень по здійсненню правосуддя, що обумовило здійснення розгляду справи з самого початку, призначенням у справі судових експертиз та загальним навантаженням на суддів з розгляду адміністративних справ. 

 
Коментарі (0)