ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Кабмін подовжив дію ПСО на ринку природного газу до середини квітня 2024 року

Кабмін подовжив дію ПСО на ринку природного газу до середини квітня 2024 року

Кабмін подовжив дію покладання соціального обов’язку на ринку природного газу до середини квітня 2024 року, щоб забезпечити незмінність тарифів на тепло для населення в новому опалювальному сезоні
Кабмін подовжив дію покладання соціального обов’язку на ринку природного газу до середини квітня 2024 року, щоб забезпечити незмінність тарифів на тепло для населення в новому опалювальному сезоні. 
 
Про це повідомив на засіданні уряду прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, пише "Україна Комунальна".
 
“Забезпечуємо незмінність тарифів на тепло для населення в новому опалювальному сезоні”, - сказав Шмигаль.
 
Уряд подовжив дію спеціальних обов'язків на ринку природного газу до 15 квітня 2024 року. Це означає, що компанія «Нафтогаз» і надалі буде продавати газ постачальникам тепла для населення за фіксованою ціною – 7,4 тис. грн за тисячу кубічних метрів.
 

“Це рішення — частина комплексних заходів з підготовки до зими. Працюємо над тим, щоб в оселях кожного українця було світло й тепло, а наша критична інфраструктура отримала надійний захист від російських ракет і дронів”, - додав прем'єр-міністр. 

 
Коментарі (0)