ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін приховує текст пенсійної реформи

Кабмін приховує текст пенсійної реформи

17 травня Кабінет міністрів України прийняв проект пенсійної реформи. Однак, по закінченні 3 тижнів після затвердження даного документа, його текст так і не був розміщений на офіційному порталі КМУ.

Ще 17 травня Кабінет міністрів України прийняв проект пенсійної реформи. Однак, по закінченні 3 тижнів після затвердження даного документа, його текст так і не був розміщений на офіційному порталі КМУ.

Українські Новини звернулися з відповідним запитом до Уряду та Мінсоцполітики з проханням надати текст проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій". В офіційній відповіді, отриманій редакцією з Секретаріату КМУ повідомили, що вони не є розпорядником запитуваної інформації та перенаправили запит в Мінсоцполітики. 

У свою чергу, в згаданому міністерстві повідомили, що "текст проекту Закону України, що стосується проведення пенсійної реформи буде доступний громадськості після доопрацювання його з урахуванням результатів розгляду на засіданні Уряду і обговорення на засіданні Національної Ради Реформ".

Крім того, у відповіді на запит Українських Новин, в Мінсоцполітики порадили ознайомитися "з основними положеннями проекту акта" на сайті Кабміну. Однак, на Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади, в даний момент, розміщені тільки слайди, які супроводжували презентацію вищезазначеного закону на засіданні Кабміну, які не можуть замінити текст законопроекту.

 

 
Коментарі (0)