ГоловнаНовини ЖКГТранспортКабмін виділить кошти на будівництво метро на Виноградар

Кабмін виділить кошти на будівництво метро на Виноградар

Кабінет Міністрів України спише борг Києва на суму 2,5 млрд гривень і ці гроші підуть на будівництво метро на Виноградар

Уряд дасть гроші на будівництво метро на Виноградар. Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на власні джерела.

Кабінет Міністрів України спише борг Києва на суму 2,5 млрд гривень і ці гроші підуть на будівництво метро на Виноградар.

Нагадаємо, що КП "Київський метрополітен" довелося скасовувати раніше оголошений тендер з будівництва метро на Виноградар через неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель. На тендер прийшли три компанії: ТОВ "Будівельна Компанія "Адамант" (Мукачеве), ПАТ "Київметробуд" і ПрАТ "Інтербудтонель" (Київ).

Однак замовник допустив до самого аукціону лише дві столичні фірми. При цьому, у процесі вивчення документації учасників було виявлено певні невідповідності у "Київметробуду", що потягнуло за собою відміну тендера.

Пізніше стало відомо, що КП "Київський метрополітен" 10 вересня оголосило тендер на будівництво дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" до житлового масиву Виноградар (І черга будівництва). Очікувана вартість будівництва становить 5,99 млрд грн.

 

 
Коментарі (0)