ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКабмін виділив 100 млн грн для відновлення критичної інфраструктури на Херсонщині

Кабмін виділив 100 млн грн для відновлення критичної інфраструктури на Херсонщині

Кабінет міністрів України виділив Херсонській обласній державній адміністрації 100 млн грн з резервного фонду державного бюджету для ліквідації наслідків бойових дій та відновлення об’єктів критичної інфраструктури
Кабінет міністрів України виділив Херсонській обласній державній адміністрації 100 млн грн з резервного фонду державного бюджету для ліквідації наслідків бойових дій та відновлення об’єктів критичної інфраструктури і об’єктів соціальної сфери у Херсонській області. Про це повідомив представник уряду у парламенті Тарас Мельничук у Telegram.
 
«Виділено Херсонській обласній державній адміністрації (для Херсонської обласної військової адміністрації) 100 млн. гривень з резервного фонду державного бюджету для ліквідації наслідків бойових дій та відновлення об’єктів критичної інфраструктури і об’єктів соціальної сфери у Херсонській області», - написав Мельничук.
 
«Укренерго» спільно з АТ «Херсонобленерго» та АТ «Миколаївобленерго» вже розробили резервну схему живлення Херсонщини та приступили до її реалізації. Повернення світла буде поступовим.
 

Російські окупанти знищили енергетичний об’єкт, який забезпечував енергоживленням все правобережжя Херсонської області і значної частини Миколаївської. 

 
Коментарі (0)