ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін вніс зміни до Порядку видачі дозволів на спеціальне водокористування

Кабмін вніс зміни до Порядку видачі дозволів на спеціальне водокористування

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку видачі дозволів на спеціальне водокористування. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів № 1091 від 13 грудня 2017р.
Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку видачі дозволів на спеціальне водокористування. Це передбачено  постановою Кабінету Міністрів № 1091 від 13 грудня 2017р.
 
Реалізація рішення забезпечить можливість подання документів в електронному вигляді, чітко визначений термін розгляду документів, у тому числі для органів, що надають висновок про можливість спеціального водокористування. Крім того, документом визначено перелік документів, які подаються разом із заявою для одержання дозволу, встановлено вимоги до заяви на видачу дозволу на спеціальне водокористування (форма заяви).
 
Також передбачено оптимізацію організаційної структури Державного агентства водного господарства у зв'язку із виконанням функцій з видачі дозволів на спеціальне водокористування.
 
Окрім цього, змінено Порядок розроблення нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин та Перелік забруднюючих речовин, скидання яких нормується.
 

Таким чином Уряд привів власні нормативно-правові акти з питань видачі дозволу на спеціальне водокористування у відповідність до законодавства. 

 
Коментарі (0)