ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Кабмін ввів у дію публічні договори на опалення

Кабмін ввів у дію публічні договори на опалення

Для споживачів, які не визначилися з формою договору з постачальником, введений публічний договір приєднання про надання послуг. Він замінить договір в письмовій формі

Кабінет міністрів поновив правила надання послуг з опалення та гарячого водопостачання, про це повідомляється на сайті Міністерства розвитку громад і територій.

Уточнюється, що зміни прийняті з метою забезпечення рівних умов отримання тепла і гарячої води в багатоповерхівках і приватних будинках.

Для споживачів, які не визначилися з формою договору з постачальником, введений публічний договір приєднання про надання послуг. Він замінить договір в письмовій формі.

Публічні договори посприяють безперебійному отримання послуг споживачами і створення необхідних умов праці для постачальників.

Такі договори з мешканцями багатоповерхівок будуть вважатися в'язнями, якщо в період 30 днів з моменту публікації їх текстів на сайті органу місцевої влади або постачальника, люди не підписали інший договір.

З власниками приватних будинків договір буде вступати в силу, якщо протягом 30 днів з моменту публікації тексту вони не відмовилися від надання послуг.

Міністерство відзначило, що для переходу на нові договори споживачам не доведеться надавати додаткові відомості.

 

 

 

 

 

 

 
Коментарі (0)