ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін збереже карантинні обмеження зарплат чиновників

Кабмін збереже карантинні обмеження зарплат чиновників

Прем'єр не бачить можливості припинення карантину і збільшення заробітної плати керівникам і членам спостережних рад державних підприємств

Прем'єр не бачить можливості припинення карантину і збільшення заробітної плати керівникам і членам спостережних рад державних підприємств.

Поки в Україні не можуть скасувати карантин і, як наслідок, повернути колишні зарплати чиновникам. Нагадаємо, що на період карантину їм дозволили платити не більше 47 тисяч гривень, повідомляє прес-служба уряду.

Під час робочої зустрічі з членами Комітету з призначенням керівників особливо важливих для економіки підприємств прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що Верховна Рада ще в квітні прийняла рішення, яким обмежила заробітні плати для чиновників усіх рівнів, а також для членів наглядових рад в розмірі 10 мінімальних заробітних плат.

За його словами, уряд не має повноважень скасувати закон і немає можливості припинити карантин, адже йде зростання кількості захворювань.

Крім цього, Шмигаль зазначив, що уряд зацікавлений в успішному завершенні реформи щодо поліпшення управління підприємствами державного сектора економіки.

 

 
Коментарі (0)