ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін збільшив фінансування Фонду енергоефективності до 1,6 млрд грн

Кабмін збільшив фінансування Фонду енергоефективності до 1,6 млрд грн

Кабінет міністрів України до другого читання передбачив в проекті держбюджету-2018 збільшення фінансування Фонду енергоефективності до 1,6 млрд гривень
Кабінет міністрів України до другого читання передбачив в проекті держбюджету-2018 збільшення фінансування Фонду енергоефективності до 1,6 млрд гривень, повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду в п'ятницю.
 
"Особлива увага при підготовці до другого читання законопроекту" Про державний бюджет "ми приділили збільшення фінансування енергоефективності. Ми вперше з наступного року запускаємо державний Фонд енергоефективності. Це системний інструмент, який дозволить дуже економно і якісно використовувати енергетичний ресурс", - сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.
 
Проект держбюджету-2018 передбачає 1,6 млрд грн на Фонд енергоефективності, також буде продовжена програма "теплих" кредитів, на яку передбачено 400 млн грн.
 
Кабмін очікує отримати не менше 800 млн грн підтримки від міжнародних партнерів на фінансування Фонду енергоефективності.

В цілому, за рахунок програм енергоефективності в 2017 році Кабмін розраховує профінансувати близько 120 тисяч українських сімей. 

 
Коментарі (0)