ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін збільшив фінансування регіонів

Кабмін збільшив фінансування регіонів

Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що уряд України збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів на 450 мільйонів гривень

 

Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що уряд України збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів на 450 мільйонів гривень.

«‎Цього тижня уряд збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів на 450 млн грн. Тепер її загальний обсяг становить майже 5 млрд грн. На ці кошти громади будуть реалізовувати більше проектів зі створення нової соціальної інфраструктури»‎, — повідомив Шмигаль.

Він додав, що значна частина цих проектів стосується ремонту та будівництва нових шкіл, лікарень, дитячих садочків, закупівлі додаткового сучасного обладнання та створення умов для розвитку бізнесу в регіонах.

Нагадаємо, у Раді суддів, яка працює при Комітеті Верховної Ради з питань правової політики, повідомили, що розмір заробітних плат працівників судової гілки влади залишиться на рівні минулого року. А критична ситуація стосовно оплати праці суддів триватиме до 2024 року.

 

 

 
Коментарі (0)