ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін змінив склад наглядової ради Укрзалізниці

Кабмін змінив склад наглядової ради Укрзалізниці

Кабінет міністрів прислухався рекомендацій парламентської тимчасової слідчої комісії з питань критичного стану «Укрзалізниці» і погодився змінити склад наглядової ради державної компанії.

 

Кабінет міністрів прислухався рекомендацій парламентської тимчасової слідчої комісії з питань критичного стану «Укрзалізниці» і погодився змінити склад наглядової ради державної компанії. Конкурс оголосять найближчим часом, після того, як сформується нова наглядова рада, виберуть і нове правління. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Крім того, члени ТСК зазначають: на особистий контроль ситуацію на залізниці візьме генпрокурор Ірина Венедиктова. При тому, що «Укрзалізниця» практично не зникає зі стрічок кримінально-економічних новин, в минулому році силовики направили до суду лише одну справу п'ятирічної давності, повідомляє залізничний журнал Railway Supply з посиланням на Fbc.ua.

Цей тиждень ознаменувався новим епізодом: у Миколаєві служба безпеки затримала посадових осіб залізниці, яких викрили в угоді з розкраданням паливно-мастильних матеріалів, які потім збували на АЗС. Щомісяця обманюючи держпідприємство на 50 000 доларів.

Укрзалізниця в 2021 році вийшла на докризові показники вантажних перевезень

Тим часом українська влада створює комітет для контролю за призначенням керівників. Відновити роботу комітету з призначенням керівників особливо важливих для економіки підприємств доручив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

 

 

 

 
Коментарі (0)