ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнським містам покращать інфраструктуру німці

Українським містам покращать інфраструктуру німці

Уряд Німеччини передасть досвід покращення інфраструктури українським містам. Крім того, українська сторона очікує від реалізації проекту також втілення енергоефективних технологій.

Українські міста отримають підтримку з боку уряду Німеччини у питання покращення громадського транспорту та підвищення містобудівної політики. Такі результати очікують від Заяву про співробітництво між Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ та Міністерством навколишнього середовища, захисту природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини, передає прес-служба Мінргіону.

Крім того, очікується, що реалізація співпраці в рамках децентралізації матиме позитивні результати у втіленні енергоефективних технологій.

«Німецькі партнери є носіями як знань і технологій, так й інвестиційного ресурсу. А Україна, станом на сьогодні, є чи не найперспективнішим ринком у Європі за спроможністю реалізовувати великі інфраструктурні проекти», - сказав Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

Термін дії угоди між українським та німецьким відомствами становить 5 років.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд планує створити Фонд S2I з підтримки енергоефективних проектів. Наразі, інвестиційна потреба ринку енергоефективності та альтернативних джерел енергії в Україні складає 55 млрд євро.

 
Коментарі (0)