ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСевастопольські дороги забудуть про латки через роки

Севастопольські дороги забудуть про латки через роки

Севастопольська влада шукає нові шляхи з ремонту доріг, щоб вже через 2-3 роки перейти до капітального ремонту, а не до «латкового».

Влада Севастополя пообіцяла у найближчі роки перейти від «латкового» ремонту доріг до капітального, - інформують «Новини Криму», посилаючись на першого заступника голови Севастопольської міської держадміністрації Сергія Савенкова.

«Латковий» ремонт, розмазування асфальту або бітуму по дорозі призводить в основному до освоєння бюджетних коштів та короткочасного латання дірок. На наш погляд, необхідно використовувати нові технології, будувати нові дороги капітально, як розв'язки 5-го кілометра, на вулицях імені Адмірала Жовтневого, Гоголя, Пожарова, площі Ушакова. Тому завдання 2-3 років перейти саме до такого ремонту доріг», - пояснив він.

За його словами, за лютий-березень цього року дорожньо-експлуатаційному управлінню, незважаючи на несприятливі погодні умови, вдалося відремонтувати 2,2 тис. кв. м доріг в Севастополі. Однак, не дивлячись на це, ситуація зі станом доріг залишається складною.

 
Коментарі (0)