ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗавтра у Луцьку вимикатимуть електрику

Завтра у Луцьку вимикатимуть електрику

Лучан попереджають про знеструмлення будинків. Відключення світла пройдуть через розчистку траси від дерев та гілок та в зв’язку з підключенням абонента.

Завтра у деяких будинках Луцька проходитимуть відключення електроенергії. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луцької міської ради. 

«У понеділок, 31 серпня, у зв’язку з розчисткою траси від дерев та гілок (ТП №357), з 9:00 до 17:00 години буде припинена подача електроенергії за такими адресами: вул. Боровиковського; Стефаника; Застав’я; Старицького; Ковельська, 115А», – говорится в сообщении.
 
Окрім того, у зв’язку з підключенням абонента до ТП №063 з 9:00 до 12:00 години не буде електроенергії на вулицях: Гонгадзе; Тараса Бульби-Боровця; Клима Савура, 34-40; 37-81.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Держфінінспекція виявила порушення умов контракту на придбання «Укрінтеренерго» електроенергії з РФ. Всупереч законодавству, компанія взяла до розрахунків з російським підприємством факт постачання світла на тимчасово непідконтрольну Києву територію.
 
Коментарі (0)