ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГІмплантація зубів - в SYMMETRICA Львів

Імплантація зубів - в SYMMETRICA Львів

Імплантація зубів користується величезною популярністю в сучасному світі. Всі концепції імплантологічного лікування побудовані навколо двох важливих складових

Імплантація зубів користується величезною популярністю в сучасному світі. Всі концепції імплантологічного лікування побудовані навколо двох важливих складових. Це - кількість відновлюваних зубів, а також терміни протезування після імплантації. Друге - основна відмінна характеристика двох протоколів імплантологічного лікування - одне і двоетапного. У Львові в SYMMETRICA для вас - професійна одноетапна експрес імплантація зубів. Ви зможете відвідати сайт і детально ознайомитися з послугами, довідатися про ціни і подивитися роботи досвідчених фахівців. Також у вас є можливість зателефонувати за телефоном, щоб під час бесіди в мобільному режимі, ви могли отримати компетентні та вичерпні відповіді на питання, допомога у виборі.

Одиночну імплантацію після видалення зуба проводять, коли не можна зберегти натуральний зуб в результаті пошкоджень або стоматологічних захворювань у важкій стадії. І якщо є показання, то фахівець ставить імплантат в лунку, після чого відразу ж навантажує тимчасовим протезом. Іноді показана пластика м'яких тканин, особливо в разі травматичного видалення зуба. Тут потрібно додатковий час і кошти.

Завдяки повній одноетапною імплантації, вдається швидко відновити зуби на одній з щелеп. Перед тим як починати лікування, проводиться комп'ютерне моделювання. Програма розраховує оптимальне місце, а також кут імплантації імплантатів. Після цього фахівець встановлює певну кількість штучних коренів, відповідно до обраної концепції.

Завдяки оперативній установці протеза, стає можливим повернутися до звичного життя буквально за лічені дні.

Яскравим прикладом одноетапною імплантації є базальна імплантація. Подібний метод дозволяє швидко відновити зуби. Основним обмеженням для класичної одноетапною методики є недолік кістки. Базальні імплантати вживаються в глибокі шари кісткової тканини, не атрофіруемой після втрати зубів. Тому протез ставлять в швидкі терміни.

Перед тим як приступити до лікування, фахівець проведе всебічну діагностику, виявить показання та протипоказання до імплантологічний лікуванню, до певної методикою.

 

 
Коментарі (0)