ГоловнаПослугиФінансування ЖКГУ Тернополі ввели обмеження на авторух

У Тернополі ввели обмеження на авторух

Від сьогодні в Тернополі частково перекритий авторух на вулиці Тролейбусній. Це обумовлено проведенням капітального ремонту проїжджої частини. Завершити роботи планують у жовтні.

Від сьогодні і до 12 жовтня у Тернополі буде проводитися капітальний ремонт проїжджої частини на вул. Тролейбусна. Через це там частково перекрили рух. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Тернопільської міськради.

«На вул. Тролейбусна будуть проведені ремонтні роботи від КП «Тернопільелектротранс» до примикання вулиць Тролейбусна-Будного. На цій ділянці буде замінено асфальтобетонне покриття, бордюрний камінь, облаштовано тротуари та зупинки громадського транспорту», – йдеться в повідомленні.
 
Того ж часу, громадський транспорт курсуватиме за звичним маршрутом. На час перекриття руху тролейбуси будуть розвертатися через тролейбусний парк.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», залізничники призначили на 20 серпня додатковий потяг Інтерсіті+ №745/746 Дарниця, Київ – Львів – Київ, Дарниця. Це пов’язано з підвищенням попиту на перевезення напередодні святкування Дня Незалежності.
 
Коментарі (0)