ГоловнаПослугиФінансування ЖКГУкраїнці розбирають «енергоефективні» кредити

Українці розбирають «енергоефективні» кредити

За перший тиждень вересня банки видали населенню «енергоефективних» кредитів на десятки мільйонів гривень. З моменту початку надання позик українці отримали майже півмільярда гривень на термомодернізацію.
За державною програмою з енергоефективності з 1 по 7 вересня 2015 року банки видали кредитів на суму 39,3 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Кабінету Міністрів.
 
Загалом, з моменту реалізації програми стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів видано кредитів на загальну суму 428,8 млн грн.
 
Примітно, наразі кількість виданих кредитів сягає 25 434.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Держенергоефективності констатувало виявлення випадків шахрайства та проведення сторонніми особами від імені Агентства агітацій населення до придбання у них в кредит енергоефективного обладнання та матеріалів начебто в рамках державної програми. 
 
«Держенергоефективності не має регіональних представництв та співробітників, які були б уповноважені ходити по оселям громадян з пропозиціями брати у них в кредит обладнання та матеріали за цією програмою. Будьте обережні під час зустрічі з такими особами. Перевіряйте у них офіційні посвідчення та документи», – попереджають в агентстві.
 
Українцям нагадали, – щоб взяти участь у державній програмі з енергоефективності, громадяни мають лише особисто звертатися до відділення одного з банків, уповноважених на кредитування за цією програмою, а саме:  АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк», АТ «Укрексімбанк».
 
Коментарі (0)