ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗамість асфальту на херсонських дорогах сміття

Замість асфальту на херсонських дорогах сміття

Часто вживані останнім часом у Херсоні заходи з ліквідації ям шляхом засипання їх щебенем не технологічний метод ліквідації руйнування проїжджої частини. Результат таких дій тільки в одному - засміченість проїзної частини.

За фактами перевірок стану дорожнього полотна в Херсонській області обласна організація УДАІ виявила понад 100 тис. кв.м ям і вибоїн на вулицях населених пунктів області.

Більше 64 тис. кв.м автомобільних доріг області повністю зруйновані.

«Часто вжиті останнім часом заходи по ліквідації ям шляхом засипання їх щебенем не є технологічним методом ліквідації руйнування проїжджої частини. Результат таких дій тільки в одному - засміченість проїзної частини», - повідомили в УДАІ області.

Тільки на дорогах Херсона виявлено більше 86 тис. кв.м ям, вибоїн і інших руйнувань проїжджої частини. Більш за все, на думку ДАІ, зруйновані проспект Сенявіна, вул. Некрасова і вул. Філатова, на яких останні 5 років не проводився капітальний ремонт. Також у критичному стані перебуває вул. Ладичука. На відрізку вул. Соборній від просп. Ушакова до вул. Маркса в минулому році розпочато ремонт - знятий верхній пласт дорожнього покриття - після чого дорожні роботи були припинені, що є грубим порушенням будівельних норм і призводить до руйнування твердого покриття і основи вулиці. Також у вкрай незадовільному стані вулиці Паровозна, Чорноморська, Лавреньова, Українська, Видрігана.

Чимало в Херсоні і вулиць, на дорогах яких глибина ям в десятки разів перевищує гранично допустимі норми, передбачені вимогами державних стандартів. Це: перехрестя Кіндійське шосе і вул. Янтарної, вже згаданий проспект Сенявіна, вул. Блюхера (від проспекту 200 років Херсону до вул. +49 Гвардійської дивізії), вул. Паровозна, вул. Тираспольська (від вул. 40 років Жовтня до вул. Кулика). Зазначені недоліки змушують водіїв транспортних засобів виїжджати на смугу зустрічного руху.

Площа свободи

 
Коментарі (0)