ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Канікули у харківських школах пройдуть без тепла

Канікули у харківських школах пройдуть без тепла

Харківські школи залишаться без теплопостачання. У Департаменті освіти запевняють, що заходи вимушені і лише на період канікулярного періоду.

У Харкові на час весняних канікул у шкільних навчальних закладах відключать опалення. Такі заходи вживаються з метою економії бюджетних коштів, - зазначають у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту освіти Ольги Деменко, тепло не подаватимуть до школи ймовірно вже з 22 березня і до закінчення канікулярного періоду, 30 березня.

«У разі, якщо на вулиці похолоднішає, тепло включать перед початком навчального процесу, якщо ж температура навколишнього повітря буде такою ж, як зараз, то опалення після канікул не запустять» - наголошує пані Деменко.

Як вона зазначила, це вимушений захід, до того ж температура повітря становить удень 13-15 градусів зі знаком плюс. А економія грошових коштів за ці 9 днів складе близько 4 млн грн.

Також пані Деменко зауважила, що в дитячих садках і позашкільних установах - спортивних школах, клубах за місцем проживання, палацах творчості - теплопостачання не припинятиметься.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у деяких містах вже оголошено про призупинення теплопостачання. Зокрема, мова про південні регіони та Львів. У «Київенерго» очікують відповідного розпорядження КМДА уже з наступного тижня.

 
Коментарі (0)