ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯк підібрати жіночі чоботи відповідно до фігури

Як підібрати жіночі чоботи відповідно до фігури

Щоразу, коли ви заходите до взуттєвого магазину, варто мати в запасі годину, а краще – декілька.

Щоразу, коли ви заходите до взуттєвого магазину, варто мати в запасі годину, а краще – декілька. Можна просто виснажитися, допоки вдасться знайти ту омріяну модель, яка ідеально вам пасуватиме. Зручно, що зараз є онлайн-шопінг – і можна швидко ознайомитися з асортиментом. Наприклад, в магазині взуття Attico купити чоботи жіночі. Все взуття дуже якісне та стильне, тож головне – вибрати модель відповідно до ваших смаків і фігури.

Що варто врахувати при виборі?

Знайти правильні черевики, орієнтуючись на особливості свого тіла – делікатне завдання. Головне, уникати того взуття, яке візуально применшує зріст і потовщує ноги. Ви можете озвучити консультанту свої побажання – і він допоможе підібрати відповідні жіночі чоботи у Львові в Attico. А поки пропонуємо декілька порад, щоб вибрати взуття до фігури:

  • Спортивна статура – м’язисті ноги

Ви – спортсменка, ваші ноги підтягнуті, а литки мають добре окреслені м’язи? Тоді варто пошукати ботильйони. Виберіть модель із квадратним і широким каблуком – це додасть стрункості та витонченості.

  • Андрогінна статура – довгі ноги

Ви високі, маєте довгі ноги й не знаєте, які черевики носити, щоб додати образу жіночності? Виберіть пару чобіт до коліна з круглим носком (без підборів або танкетки).

  • Мініатюрна статура – короткі ноги

Якщо ви низькі, то найкраще вибирати просте взуття. Чудово підійде пара гострих ботильйонів на тонких підборах. Форма цього взуття природно додає сантиметрів.

  • Високий зріст – стрункі ноги

Більшість черевиків виготовляють розміром до щиколоток. Можна створити гарний ефект, вибравши за жіночі чоботи до коліна, які обтягують ноги. Їх надягають, мов гетри, щоб підкреслити стрункість ніг. Головне – вибрати відповідний розмір і висоту.

  • Пишна статура – широкуваті ноги

Хороший спосіб візуально зробити фігуру стрункішою – вибрати взуття, яке закінчується прямо над щиколотками. Чудовим варіантом стане модель ботильйонів на підборах міді: ваші литки будуть тонші на вигляд.

Кому підійдуть жіночі чоботи вище колін?

Це не питання років: таке взуття можна носити в будь-якому віці. Якщо ви висока та струнка, краще купувати ультра плоске взуття з невеликими підборами. Тим, хто має низький зріст, підійде модель на блискавці. Можна вибрати й еластичну, якщо у вас злегка підтягнуті стегна. Чоботи вище колін гарно поєднуються із короткими спідницями чи шортами та сітчастими панчохами. Завдяки їм можна зробити фігуру стрункішою на вигляд.

Кому пасуватимуть ботильйони?

Це щось середнє між чоботами та черевиками. Вони підходять тим, хто має стрункі довгі ноги. Та краще не розглядати їх, якщо ви маєте зріст приблизно 1,50-1,55 метрів або сильні ноги та литки. Якщо ви дійсно не можете обійтися без ботильйонів, можна надягнути шкарпетки того ж кольору. Таким чином не залишиться щілини між шкарпеткою та взуттям, і це не приковуватиме погляд.

Сподіваємося, ці поради полегшать вам пошуки жіночих чоботів і іншого взуття. Його можна зручно та вигідно купити в магазині Attico. Перегляньте каталог на сайті, щоби знайти найкращу для себе модель.

 

 
Коментарі (0)