ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКарантин позбавив роботи 30% молодого населення

Карантин позбавив роботи 30% молодого населення

Через наслідки всесвітньої пандемії коронавируса чимала частина населення втратила роботу або ж взяла відпустку за свій рахунок, залишаючись без засобів до проживання

Через наслідки всесвітньої пандемії коронавируса чимала частина населення втратила роботу або ж взяла відпустку за свій рахунок, залишаючись без засобів до проживання. За даними дослідження Deloitte Global Millennial Survey, в цей період не менше 30% молоді також позбулися працевлаштування.

Повідомляється, що економічна загроза пандемії торкнулася заробіток буквально всіх вікових категорій населення, не виключенням став і наймолодший працездатний прошарок суспільства.

Опитування аналітиків охопив близько 18 426 і 9 102 респондентів, що проживають в 43 країнах світу. Вказується, що опитування проводилося в два етапи, для того, щоб краще порівняти результат.

Так, перший раз люди надали статистику про своє працевлаштування ще в листопаді 2019 року по січень 2020 року, а другий раз прямо в середині пандемії з квітня по травень поточного року.

Результат невтішний - близько 30% молодого населення залишилося без заробітку в момент кризи. Також велика частина з них була в стані моторошного стресу через переживання про майбутнє.

Нагадаємо, чтопо станом на 3 серпня 2020 року в Україні налічувалося 506 тисяч безробітних українців, з яких 42 відсотки - чоловіки, а 58 відсотків - жінки.

 

 
Коментарі (0)