ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКарантинні 8 тисяч бажають отримати 300 тисяч підприємців

Карантинні 8 тисяч бажають отримати 300 тисяч підприємців

Вже понад 300 тисяч підприємців і найманих працівників подали заявки на отримання допомоги від держави в розмірі 8000 гривень

Вже понад 300 тисяч підприємців і найманих працівників подали заявки на отримання допомоги від держави в розмірі 8000 гривень.

Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

"Більше 300 тисяч українців вже подали заявки на отримання 8 тисяч гривень допомоги від держави. Перші виплати вже здійснені. Уряд і ВРУ разом пропрацюють необхідні рішення, щоб всі хто подав і буде подавати заявки отримали обіцяні виплати", - зазначив Шмигаль.

Закон "Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, введених з метою запобігання поширенню гострих респіраторних хвороби COVID-19, викликаної коронавірусів SARS-CoV-2" № 1358-IX Верховна Рада прийняла 30 березня. Матеріальну виплату можна отримати, зареєструвавшись через додаток або Єдиний портал державних послуг "Дія".

Нагадаємо, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім повідомив, що виплати по 8 тисяч гривень і все надбавки з місцевих бюджетів будуть нараховуватися навіть тим підприємцям, які працювали всупереч обмежувальним нормам карантину.

 
 
Коментарі (0)