ГоловнаНовини ЖКГТранспортКерченська переправа припинила роботу

Керченська переправа припинила роботу

Керченська поромна переправа припинила свою роботу через штормове попередження. Це спричинило автомобільні затори із сотень вантажівок та легкових автівок.

Сьогодні вночі Керченську поромну переправу закрили через штормове попередження. Про це повідомили у прес-службі «Єдиної транспортної дирекції».

Зокрема, черги на пором очікують близько 165 легкових автомобілів у порту «Кавказ»  та 120 – у порту «Крим».

«На даний момент з боку Краснодарського краю на навантаження на вантажний лінії всього зареєстровані - 1570 вантажних а/м. З них відправлення за маршрутом порт Новоросійськ - Керченський морський торговельний порт очікують - 420 вантажних а/м, за маршрутом порт Кавказ - порт Крим - 1150 вантажних а/м.», - йдеться у повідомленні.

З сторони Криму на пором зареєстровано 199 вантажівок. На маршруті Керченський морський торговельний порт - порт Новоросійськ у черзі стоять 13 вантажних автомобілів, на маршрут  Крим - порт Кавказ зареєструвалось 186 вантажівок.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 19 березня у роботу Керченської переправи внесли корективи. Зокрема, поромні перевезення здійснювались лише в денний час вдень кілька діб. Тоді там спостерігалися  черги із сотень автомобілів.

 
Коментарі (0)