ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Керівництво «Криворізької теплоцентралі» ігнорує початок опалювального сезону

Керівництво «Криворізької теплоцентралі» ігнорує початок опалювального сезону

Кривий Ріг чекає початку опалювального сезону близько тижня. Однак, місцева «Теплоцентраль» ігнорує той факт, що теплоносій мали б подати споживачам ще минулого тижня. Місцева влада просить уряд та «Нафтогаз» вжити заходів для початку опалювального сезону
У Кривому Розі старт опалювального сезону було призначено на 11 жовтня, однак, теплоносій споживачам у місті досі не подають. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Криворізької міської ради.
 
Винними у провалі початку опалювального сезону у місті називають ДП «Криворізька теплоцентраль», котре не здійснило відповідних заходів для того, щоб школи, дитячі садки та лікарні Кривого Рогу були з теплом. 
 
Зважаючи доволі складну ситуацію з теплопостачанням, місцева влада звернулася до органів центральної влади (адже «Криворізька теплоцентраль» підпорядковується Міненерго) з вимогою негайно вжити вичерпних заходів щодо початку опалювального сезону державним підприємством «Криворізька теплоцентраль», виділити необхідні обсяги газу та розблокувати котельні «Теплоцентралі»  для можливості  їх запуску.  
 
Відповідні листи-звернення були направлені до Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Кабінету Міністрів України та НАК «Нафтогаз України».
 
 Натисніть для збільшення 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Миколаєві майже всі житлові будинки отримують тепло. Крім того, централізоване опалення підключено у міських школах, дитячих садках та лікарнях.
 
Коментарі (0)