ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Херсонобленерго» отримало 45 тонн енергообладнання від міжнародних партнерів

«Херсонобленерго» отримало 45 тонн енергообладнання від міжнародних партнерів

Міністерство енергетики України передало АТ “Херсонобленерго” 45 тонн енергетичного обладнання для проведення ремонтних та відновлювальних робіт

 

Міністерство енергетики України передало АТ “Херсонобленерго” 45 тонн енергетичного обладнання для проведення ремонтних та відновлювальних робіт на постраждалих від російських атак енергетичних об’єктах Херсонської області.

Згідно з повідомленням Міненерго у телеграм-каналі у четвер, серед обладнання, яке було передано херсонським енергетикам – трансформатори, генератори, роз’єднувачі, обладнання для ремонту ЛЕП.

“Енергетики працюють у режимі 24/7, використовуючи надане міжнародними партнерами обладнання, і повертають електрику та тепло до будинків українців”, – прокоментував глава Міненерго Герман Галущенко, слова якого наведено у повідомленні.

Він висловив подяку Польщі, Німеччині, Литві та Азербайджану за надану допомогу.

“Завдяки підтримці наших партнерів ми продовжуємо утримувати наш енергетичний фронт”, – наголосив він.

Як повідомлялося, за даними Міненерго на 1 лютого до Фонду підтримки енергетики України, створеного Секретаріатом Енергетичного співтовариства у квітні 2022 року, надійшло EUR 144,366 млн, з яких було розподілено EUR 108 млн на закупівлю енергетичного обладнання, палива, послуг для задоволення критичних потреб українських компаній.

 

 

 
Коментарі (0)