ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКиянам почали повертати гроші, переплачені за тепло

Киянам почали повертати гроші, переплачені за тепло

Кияни повертають переплату, яка була у «Київенерго» за тепло. Вже подано 8210 заяв на загальну суму 8,7 млн. гривень

Кияни повертають переплату, яка була у «Київенерго» за тепло. Вже подано 8210 заяв на загальну суму 8,7 млн. Гривень. Проведено перерахунок і повернуто киянам переплат на загальну суму майже 119 тис. Гривень.

Про це стало відомо з інтерв'ю заступника голови Київської горгосадміністарціі Петра Пантелєєва.

Заступник голови КМДА зазначив, що кожен особовий рахунок перевіряється, підтверджується або не підтверджується оплата, тому це займає певний час. Крім того, остаточне рішення про повернення переплати приймає «Київенерго». За його словами, влада зараз робить все можливе, щоб поетапно споживачі отримали кошти в разі переплати.

Раніше повідомлялося, що після переходу теплового комплексу столиці від ПАТ «Київенерго» в управління КП «Київтеплоенерго», у багатьох киян залишилися заборгованість і переплата за спожиті послуги тепла і гарячої води. І якщо борги киян разом з тепловим господарством перейшли в нове комунальне підприємство, то переплати клієнтів залишилися в ПАТ «Київенерго».

Якщо у киян залишається переплата в ПАТ «Київенерго», то їм необхідно звернутися з відповідною заявою в один з міських відділень Центру комунального сервісу (ЦКШ). У свою чергу, ЦКШ збере повний пакет документів і передасть його на розгляд ПАТ «Київенерго».

 

 
Коментарі (0)