ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКиянам повернули 39 мільйонів гривень, преплаченних за електроенергію

Киянам повернули 39 мільйонів гривень, преплаченних за електроенергію

На особові рахунки клієнтів нового постачальника послуг вже перевели 39 мільйонів гривень, повідомили в ДТЕК Київські електромережі

На особові рахунки клієнтів нового постачальника послуг вже перевели 39 мільйонів гривень, повідомили в ДТЕК Київські електромережі.

Жителям Києва повернули гроші, сплачені в січні за електроенергію на старі рахунки, тобто ДТЕК Київські електромережі. Про це у вівторок, 26 березня, повідомляє прес-служба енергохолдингу.

Відзначається, що на особові рахунки 203 тисяч побутових клієнтів нового постачальника послуг вже перевели 39 мільйонів гривень. "Компанія планує перерахувати помилкові оплати, що надійшли в лютому, до кінця березня", - йдеться в повідомленні. Як зазначив комерційний директор ДТЕК Київські електромережі Олександр Бемм, поки йдуть перерахунки, в Києві ввели тимчасовий мораторій на відключення побутових споживачів за борги, які з'явилися через плутанину в розрахунках.

Нагадаємо, відповідно до закону Про ринок електричної енергії, компанія Київські енергетичні послуги до 1 січня 2020 року виконує функції постачальника універсальної послуги в Києві.

Також повідомлялося, що з січня тариф Київтеплоенерго на виробництво тепла для жителів Києва виріс на 22,7%. Для релігійних організацій тариф підвищено на 105,8%. Однак для бюджетних організацій тариф знижено на 17,1%, для інших на 17,1%. Київтеплоенерго не зважатиме на минулих переплат киян за тепло.

 

 
Коментарі (0)