ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиянам повертають електропостачання

Киянам повертають електропостачання

ДТЕК оперативно повернув світло для 46 478 сімей, що мешкають на Мінському масиві та Оболоні в Києві.

 

Аварійні бригади ДТЕК оперативно, протягом двох годин, повернули електропостачання 350 житлових будинків на Мінському масиві та Оболоні, що були знеструмлені через пошкодження лінії внаслідок бойових дій на околицях столиці. Знову зі світлом 46 478 сімей. 

Аварійні бригади ДТЕК напоготові оперативно повертати світло в будинки жителів Києва, щойно на це буде дозвіл Збройних сил України та Територіальної оборони.

19 березня об 11:17 через пошкодження лінії внаслідок бойових дій на околицях столиці сталося відключення електроенергії 350 житлових будинків на Мінському масиві та Оболоні. Аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Київські електромережі, щойно отримали дозвіл від Збройних сил України та Територіальної оборони, одразу виїхали на ліквідацію аварії. Вже о 13:30 електромонтери підключили до електропостачання всі будинки. Загалом світло повернули для 46 478 сімей.

Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати країну у складних умовах. 25 аварійно-відновлювальних бригад цілодобово на змінах вже 25 діб, щоб лагодити мережі столиці та виконувати аварійні заявки від клієнтів. 

 

 

 

 

 
 
Коментарі (0)