ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Киянам радять встановити індивідуальний лічильник тепла

Киянам радять встановити індивідуальний лічильник тепла

Вже скоро у Києві розпочнеться опалювальний сезон. Тож киянам радять заздалегідь подбати про раціональне використання теплової енергії.

 

Вже скоро у Києві розпочнеться опалювальний сезон. Тож киянам радять заздалегідь подбати про раціональне використання теплової енергії.

Якщо дозволяє система теплопостачання будинку, містянам радять встановити індивідуальний лічильник тепла.

У «Київтеплоенерго» розповіли, як це можна зробити:   

– Оберіть ліцензовану компанію, яка перевірить систему опалення в квартирі та будинку і складе акт технічної можливості на встановлення розподільчого вузла обліку теплової енергії.   

– Фахівці повинні з’ясувати технічну можливість встановлення лічильника. Встановити прилад обліку тепла можна лише у будинках із внутрішньобудинковою системою опалення горизонтального типу.    

– Далі оформлений акт технічної можливості необхідно погодити з «Київтеплоенерго». Для цього можна направити цей документ через Центр комунального сервісу (канали зв’язку за посиланням) або безпосередньо до офісу компанії за адресою: вул. Жилянська 83/53.    

– Після розгляду у встановленому порядку отримайте погоджений Київтеплоенерго акт технічної можливості. Де і коли забрати документ вас поінформує спеціаліст.   

– Тепер можна замовити монтаж. Його виконує компанія, що має дозвіл на відповідні роботи.    

– Після цього треба замовити опломбування та постановку лічильника на облік. Це можна зробити:   

– на сайті ЦКС через послугу «Дистанційне обслуговування»;   

– за телефоном (044) 247-40-40; 

– через месенджер Facebook, Skype або Telegram. 

Розгляд та виконання заявки на опломбування виконується протягом 14 робочих днів.   

Комунальники відмічають, що розробляти проєктну документацію для встановлення лічильника непотрібно. А за розгляд акту технічної можливості, опломбування та постановку приладу на облік «Київтеплоенерго» не стягує додаткову плату.   

 

 

 
Коментарі (0)