ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам відновлюють подачу гарячої води та опалення

Киянам відновлюють подачу гарячої води та опалення

За вихідні в столиці знизилася кількість відключень гарячої води та/або опалення на 19 випадків. Сьогодні вранці в Києві зафіксовано менше десятка відключень ГВП та ЦО через пошкодженя на тепломережах.

У Києві за вихідні зменшилась кількість відключень гарячого водопостачання та централізованого опалення споживачам на 19 випадків. Станом на сьогоднішній ранок ГВП та ЦО відсутнє у 9 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Як зазначають у компанії, причинами припинення подачі гарячої води та опалення є пошкодження на теплових мережах.

Примітно, ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

«В період з 6:00 25.12.2015 р. по 6:00 28.12.2015 р. в результаті усунення 50 пошкоджень підключено 434 споживачі», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці мешканці будинків без теплолічильників сплачуватимуть за опалення відповідно до температури зовнішнього середовища. Таким чином, оплата за тепло буде приблизно ж такою як і для киян будинки яких мають встановлені лічильники.

 
Коментарі (0)