ГоловнаНовини ЖКГТранспортКияни не можуть дістатися до кладовищ

Кияни не можуть дістатися до кладовищ

Попри збільшення рухомого складу громадського транспорту, кияни не можуть у поминальні дні дістатися до кладовищ. Звинувачують у цьому марафон, котрий проходить у місті водночас.

Кияни не можуть дістатися до кладовищ. Через марафон, який вирішили провести в один час з поминальними днями - 27 квітня, перекрили кілька вулиць і два мости, - повідомляє «ГолосUA».

Внаслідок цього, утворилися величезні затори і черги на додаткові маршрути, яких не вистачає.

Руху немає, зокрема, на мосту Метро і Московському мосту. Окрім того, він обмежений або перекритий на наступних ділянках: Контрактова площа - вулиця Сагайдачного - вулиця Андріївська - вулиця Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вулиця Набережно-Рибальська - Московський міст - проспект генерала Ватутіна - вулиця Петра Вершигори - вулиця Райдужна - бульвар Перова - пр. Визволителів - Броварський проспект - міст Метро, Набережне шосе - вулиця Набережно - Хрещатицька - вулиця Андріївська - вулиця Сагай-дачного.

Нагадаємо, раніше для організації перевезення пасажирів під час проведення поминальних днів 27, 28, 29, 30 квітня і 9 травня 2014 року існуючі маршрути звичайного режиму руху, що курсують до кладовищ, повинні були збільшити у 1,5 рази. Також КП «Київпастранс» обіцяв організувати додаткові спеціальні автобусні маршрути до основних міських кладовищ.

 
Коментарі (0)