ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиїв і Запоріжжя з'єднає дзеркальне швидкісне сполучення

Київ і Запоріжжя з'єднає дзеркальне швидкісне сполучення

За декілька тижнів на маршрут вийде ще один поїзд Інтерсіті+. Він курсуватиме з Києва до Запоріжжя і складатиме пару вже призначеному поїзду.

«Укрзалізниця» з 10 серпня призначила курсування другої пари поїздів Інтерсіті+ Київ-Запоріжжя-Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

Таким чином, зауважується у повідомленні, буде забезпечено дзеркальне курсування поїздів Інтерсіті+.

Розклад руху поїзда спеціально адаптовано до потреб мешканців Запоріжжя, які прямують у справах до столиці: користуючись цим поїздом. Пасажири прибуватимуть до Києва вранці і того ж дня зможуть повернутися додому.

«Поїзд з 10 серпня курсуватиме щоденно: №736 Київ – Запоріжжя вирушатиме з Києва о 15:00 і прибуватиме до Запоріжжя о 21:58; №735 Запоріжжя – Київ вирушатиме із Запоріжжя о 23:12 і прибуватиме до Києва о 6:09» - наголошується у повідомленні.

А також додається, що Інтерсіті+ прямуватиме із зупинками по ст. Ім. Т.Шевченка,  Знам’янка-Пас., Олександрія, П’ятихатки-Пас., Дніпродзержинськ-Пас. та Дніпропетровськ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 1 липня поточного року на маршрут вийшов ще один поїзд Інтерсіті+. Він курсує між Києвом та Харковом.

 
Коментарі (0)