ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКиїв запровадить програму квартирного обліку

Київ запровадить програму квартирного обліку

Київ планує провести автоматизацію обліку містян, які потребують поліпшення житлових умов

 

Київ планує провести автоматизацію обліку містян, які потребують поліпшення житлових умов. КП Головний інформаційно – обчислювальний центр (ГІОЦ) оголосило тендер з пошуку розробника програмного модуля (ПМ) “Квартоблік”, призначеного для створення нових і модернізації наявних функціональних автоматизованих рішень. На роботи місто виділило 9 млн гривень, надати готовий ПМ мають до грудня цього року.

Про це, як передає КВ, йдеться у оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що на аукціоні 19 липня КП Головний інформаційно – обчислювальний центр (ГІОЦ) планує визначити виконавця робіт з модернізації інформаційно-комунікаційної системи “Програмна платформа для надання електронних послуг, у тому числі адміністративних”, у частині створення програмного модуля “Квартоблік”.

Як зазначено у тендерній документації, головне призначення ПМ “Квартоблік” полягає у створенні нових і модернізації наявних функціональних автоматизованих рішень, що входять до складу системи. ПМ має забезпечити автоматизацію обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та контроль за цим процесом, актуалізацію та розширенні спектру електронних послуг, що надаються структурними підрозділами КМДА.

Згідно з вимогами, ПМ “Квартоблік” має бути окремою базою даних, забезпечувати функціонування окремих компонентів і автоматизувати процеси, пов’язані з веденням обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. До складу ПМ “Квартоблік” входять такі компоненти: “РДА”, “ПОУ/КСП”, “Розпорядження”, “ППЖУ”, “ВПО”, “Заява”, “Звіт”, “Сповіщення”. 

 

 

 
Коментарі (0)