ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київавтодор» наполегливо просить водіїв не залишати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки

«Київавтодор» наполегливо просить водіїв не залишати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. До роботи задіяно 259 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема 86 снігоочисних машин

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. До роботи задіяно 259 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема 86 снігоочисних машин, 100 солерозкидувачів, 51 трактор із спеціальним обладнанням.

Як повідомляє «Київавтодор», 51 бригада у складі 383 працівників із ручного прибирання очищає від снігу тротуари, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, зупинки громадського транспорту, які перебувають на балансі корпорації.

Враховуючи прогноз погоди та очікуване посилення снігопаду, «Київавтодор» наполегливо просить водіїв не залишати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.  Як раніше повідомлялося, за минулу добу в столиці для обробки столичних автошляхів використано 546 тонн солі та ще 433 тонн піщано-соляної суміші. Вночі працювало 160 одиниць спеціалізованої снігоприбиральної техніки комунальної корпорації «Київавтодор».

Як повідомили у корпорації, в першу чергу здійснювалася обробка спусків і підйомів, де може виникнути ускладнення руху, київських мостів, магістральних доріг.

З 06:00 ранку понад 4,6 тисяч працівників житлово-експлуатуючих організацій (ЖЕО) розпочали прибирання у дворах. У розпорядженні житлових підприємств 215 одиниць техніки, в тому числі малогабаритні трактори для прибирання у дворах і міжквартальних проїздах.

Наразі бригади з ручного прибирання, щоб не допустити утворення ожеледиці та забезпечити безпечне пересування пішоходів, проводять обробку посипальними матеріалами та очистку від снігу підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, сходових маршів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які закріплені за підприємствами корпорації. 

Комунальні служби моніторять ситуацію з погодними умовами. У разі збереження інтенсивного снігопаду КК «Київавтодор», КО «Київзеленбуд», КП «Київпастранс», ЖЕО перейдуть у режим посиленої роботи.

Також місто звертає увагу усіх балансоутримувачів територій на необхідність вчасного прибирання в період інтенсивних снігопадів. За неприбрані території будуть застосовуватися штрафні санкції, які можуть сягати 1700 грн.

 

 
Коментарі (0)