ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київавтодор» прийнявся за капітальний ремонт столичних доріг

«Київавтодор» прийнявся за капітальний ремонт столичних доріг

«Київавтодор» проводить капітальні ремонти шляхопроводів, мостів та проспектів. Зокрема роботи тривають на Південному мосту, Гаванському шляхопроводі та проспекті Перемоги

В рамках поточного середнього ремонту роботи велися на вулицях Солом’янській та Старонаводницькій. Роботи з асфальтування тривали і на вул. Робітничій, вул. Ярославській та вул. Ярославів Вал. Упродовж 2 та 3 липня підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжували роботи з капітального та поточного ремонтів вулично-дорожньої мережі столиці.

Активно ведуть і капітальний ремонт. Зокрема, в ніч з суботи на неділю було закінчено влаштування гідроізоляції на Південному мосту. Цього тижня на мосту будуть проведені роботи з влаштування 2-х шарів асфальтобетонного покриття проїжджої частини з гусасфальту.

На Гаванському шляхопроводі протягом 2-3 липня дорожники виконували роботи з бетонування конструкцій деформаційних швів. Наразі тривають роботи з влаштування конструкції тротуару.

Крім того, в рамках робіт з реконструкції просп. Перемоги на вихідних було влаштовано 2 шари асфальтобетонного покриття на парній стороні проспекту від ст. м. «Шулявська» до вул. Гарматної.

Зазначимо, що для зручності киян та мінімізації ускладнень на вулично-дорожній мережі столиці під час виконання ремонтних робіт дорожники працюють як вдень, так і вночі.

 

 
Коментарі (0)