ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання"Київгаз" відключає від газу квартири без документів на колонки

"Київгаз" відключає від газу квартири без документів на колонки

"Київгаз" загрожує відключати всіх споживачів, які не мають документів на газове обладнання.

"Київгаз" загрожує відключати всіх споживачів, які не мають документів на газове обладнання. Про це пише ТСН.

У сюжеті телеканалу йдеться, що жителів багатоповерхівки в Києві відключили від газу і опломбували колонки, встановлені 10-15 років тому. Без попередження 60 квартир будинку на дві доби залишилися без газу. Газовики відключили газові колонки, які, на їх погляд, не мають технічної документації.

Мешканці запевняють, що їх шантажують і вимагають близько 1,5 тис грн за переоформлення документів на обладнання, яке колись встановлювали самі ж працівники "Київгазу". Вони вимагають підняти архіви підприємства, щоб переконатися в цьому.

У "Київгазі" у киян вимагають документального підтвердження. Кажуть, робочі, які встановлювали колонки, могли бути колишніми співробітниками, а у абонента повинна бути документація на заміну колонок.

Нагадаємо, що "Київгаз" буде ходити по квартирах з перевірками після вибухів в Голосіївському районі.

Як повідомляла "Країна", в "Київгазі" назвав три причини вибуху в житловому будинку на метро Васильківська - сторонній газовий балон, вибухівка, чи спроби мешканки вчинити самогубство.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
16 Серпня 2017 p. 22:35
Монополісти на кшталт "Київгазу" , "Київенерго" та "Київводоканалу" придумали відносно новий шахрайський прийом додаткового витягування грошей з побутових споживачів. Цей прийом полягає у зміні формату платіжок. ---------------------------------------Часто при зміні форми платіжок споживачам штучно приписується борг , якого довести "помилковість" досить непросто, адже нові і старі форми платіжок, як правило, мають різні реквізити. Так, наприклад, АК "Київводоканал", при запровадженні нової форми платіжки , у травні 2016 р. , штучно, просто так від стелі, поприписував борги побутовим споживачам. Аналогічно "Київгаз", ставши "Київгазенерджи", при запровадженні нової форми платіжки також приписав штучні борги побутовим споживачам, і включив їх у суму "До сплати". І споживачі, хоч і плюючись та клянучи, а таки сплатили ті штучно придумані борги. Ще раніше, "Київенерго" при запровадженні "рахунків" замість абонкнижок по сплаті за електроенергію приписуванням штучних боргів пообскубло сотні тисяч сумлінних споживачів. -----------------------------------------------А тепер знову готується зміна формату платіжок, а отже, і нова хвиля приписування штучних боргів.