ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ"Київгаз" змінив умови погашення заборгованостей

"Київгаз" змінив умови погашення заборгованостей

Споживачі у випадку необхідності зможуть змінити час погашення заборгованості на термін до 60 місяців.

 

У «Київгазі» оголосили про можливість змінити умови виплати боргу за газ у разі, якщо споживач не готовий погасити борг в призначений термін. 

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці «Київгазу» у Facebook.

«Шановні мешканці столиці, нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про реструктуризацію заборгованості з квартирної плати, плати за житлово-комунальні послуги, спожиті газ та електроенергію» ви маєте право здійснити реструктуризацію вашої заборгованості на термін до 60 місяців залежно від суми боргу та рівня доходів на дату реструктуризації.», - йдеться у повідомленні.

Для зручності, «Київгаз» на своїй сторінці в Facebook наводить список центрів обслуговування (ЦО), в яких споживачі можуть скласти договір про реструктуризацію заборгованості і змінити умови щомісячної виплати боргу:

ЦО №1 і №5 – вул. Н. Василенко, 5

ЦО №2 – вул. Володимирська, 49А, секція 7, оф. 415

ЦО №3 – вул. Білицька, 45

ЦО №4 – провулок Червоноармійський, 18

ЦО №8 – вул. Електротехнічна, 9; вул. Раїси Окіпної, 4

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
15 Серпня 2016 p. 23:44
"Київгаз" штучно та безпідставно приписує борги побутовим споживачам, тобто фактично намагається тих споживачів обікрасти, чи може точніше, шахрайським способом заволодіти їхніми грошима. Коротше кажучи, дуже неприємно ця держструктура дратує пересічних сумлінних споживачів, піднімаючи і без того досить високий рівень невдоволення владою та напруженість у суспільстві.