ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКиївміськбуд повернеться на столичний ринок

Київміськбуд повернеться на столичний ринок

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про кадрові перестановки у керівництві компанії Київміськбуд і додав, що забудовник готовий незабаром відновити будівництво на своїх об'єктах

 

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про кадрові перестановки у керівництві компанії Київміськбуд і додав, що забудовник готовий незабаром відновити будівництво на своїх об'єктах. Про це повідомляє "Інформатор".

"Місто працює над стабілізацією ПрАТ "Київміськбуд". Зазначу, що зараз вже оновлено склад наглядової ради підприємства. Також відбулася зміна керівництва "Київміськбуду", і сьогодні (8 лютого 2024 року. – Ред.) вони спільно готують план стабілізації роботи компанії, який "Київміськбуд" має представити громадськості, інвесторам і всім нам найближчими тижнями", - заявив на сесії Київради 8 лютого мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, йдеться про відновлення роботи компанії та перезапуск будівництва об'єктів. За даними сайту фондового ринку SMIDA, 29 січня 2024 року головою наглядової ради "Київміськбуду" було обрано Андронова Владислава Євгеновича. Це депутат Київради від фракції "Удар" та секретар комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності. Згідно з офіційною біографією, з червня 2022 року його було призначено на посаду заступника голови КМДА.

 

 

 
Коментарі (0)