ГоловнаНовини ЖКГЖитло«Київміськбуд» зайнявся інвентаризацією активів «Укрбуду»

«Київміськбуд» зайнявся інвентаризацією активів «Укрбуду»

Частина актів прийому-передачі знаходяться в процесі підписання між замовниками та підприємствами «Укрбуду»

Передача об'єктів компанії «Укрбуд» в управління «Київміськбуду» проходить за наміченим графіком. На сьогоднішній день йде процес інвентаризації та розрахунків - про це повідомляє сайт «Київміськбуду»:

«Проведена інвентаризація всіх залишків, всіх недоїмок. Як по житловим, так і по нежитловим, і по паркінгом. Є повний акт звірки між ФФБ і «Укрбуд». На сьогоднішній день ми знаємо кількість коштів, яку зможемо отримати від продажу всіх активів, залишилися непроданими.

На даному етапі проводиться технічна інвентаризація кожного об'єкта. Виконується дефектний акт незакінчених робіт. Він дасть можливість зрозуміти, скільки грошей потрібно витратити на кожен об'єкт і в загальному, щоб закінчити проекти, які продавалися "Укрбуд" (розпочаті і не розпочаті будівництвом). Ми хочемо звести баланс!

Паралельно ми беремо участь про внесення поправок до рішення Київради від 19.12.2019г. № 460/8033 про сплату пайових внесків, щоб всі об'єкти «Укрбуду» звільнити від таких.

Паралельно ми працюємо над зняттям арештів з ділянок.

Ведуться переговори з ДІУ про виділення коштів для закінчення будівництва даних об'єктів.

Готуються акти прийому-передачі. 5 вже знаходяться в процесі підписання між замовниками та підприємствами «Укрбуду». »

ХК «Київміськбуд» обіцяє в подальшому регулярно інформувати громадськість про результати роботи по об'єктах компанії «Укрбуд».

 

 
Коментарі (0)