ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївпастранс відремонтує кондиціонери в транспорті за 1 млн грн

Київпастранс відремонтує кондиціонери в транспорті за 1 млн грн

Філія комунального підприємства “Київпастранс” “Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо” оголосила тендер на послуги з обслуговування кондиціонерів у пасажирському транспорті (трамвай)

 

Філія комунального підприємства “Київпастранс” “Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо” оголосила тендер на послуги з обслуговування кондиціонерів у пасажирському транспорті (трамвай). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro. 

Очікувана вартість послуг - 913 344 гривень. Відповідно до тендерної документації, планують перевірити та відремонтувати обладнання на 27 трамваях. 

Передбачається виконання 27 послуг з:  діагностики герметичності системи кондиціювання повітря, діагностики електричних компонентів системи кондиціювання повітря, вакуумації системи кондиціювання повітря, перевірки чистоти радіаторів конденсорів системи кондиціювання повітря, перевірки чистоти радіаторів випарників системи кондиціювання повітря, перевірки стану фільтрів салону системи кондиціювання повітря, чищення та миття крильчаток вентиляторів системи кондиціювання повітря, чищення та миття випарника охолоджувача повітря системи кондиціювання, чищення та миття конденсатора фреонового контуру системи кондиціювання повітря, перевірки робочих параметрів температури термоносія на вході і виході з теплообмінника системи кондиціювання повітря, перевірки робочих параметрів рівня мастила в холодильній камері системи кондиціювання повітря, дозаправки мастилом або його заміна (з урахування мастила). Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг визначений до 31 грудня 2024 року.

 

 

 
Коментарі (0)